Американският актьор и режисьор Шон Пен е пристигнал в Украйна, за

...
Американският актьор и режисьор Шон Пен е пристигнал в Украйна, за
Коментари Харесай

Шон Пен снима тайно в Украйна филм за Донбас

Американският артист и режисьор Шон Пен е пристигнал в Украйна, с цел да снима документален филм — написа Газета.ру, базирайки се на украинския портал Vesti.ua.

Холивудският актьор е бил видян в Киев, където е записвал изявленията тук-там, на които по време на Майдана през 2014 година са загивали хора. В същото време снимането на документалния филм не е оповестено, а интервюираните са били помолени да запазят дискретност. Присъствието на Пен в Украйна обаче беше доказано от локалния предприемач Леонид Осталцев в профила му в Instagram.

Отбелязва се, че скоро артистът ще замине за Мариупол. Освен това звездата планирала да посети Донбас и посети зоната на военни дейности.

Шон Пен завоюва две награди Оскар за функциите си в „ Милк “ и „ Реката на тайните “. Заема дейни публични и цивилен позиции. През 2002 година той изрази противоречие с дейностите на Съединените щати в Ирак. През 2005 година Пен написа публикация като публицист за президентските избори в Иран и нуклеарната стратегия на ислямската република. През същата година той отдели пари и време, с цел да оказва помощ на най-пострадалите от урагана Катрина в Ню Орлиънс.

През 2002 г.  Пен режисира сегмента „ Съединени американски щати “ от документалния филм „ 11 септември 2001 година “ на режисьори от 11 страни.  Според IMDb сега работи (и) върху документален филм за саудитския публицист Джамал Кашоги, критик на саудитското кралско семейство, погубен в Истанбул. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР